Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Corona regels


Update: 25 september 2021

U bent van harte welkom in al onze winkels. Wilt u gebruik maken van ons horeca gedeelte op de Roetersstraat en Mosveld, dan zijn wij genoodzaakt u te controleren op uw coronabewijs. Als u alleen ons winkelgedeelte bezoekt, of gebruikt maakt van ons terras, dan is dit niet noodzakelijk.

 

Update: 1 april 2020 22:46

Aangepaste openingstijden:
Helaas zijn wij toch genoodzaakt onze openingstijden aan te passen:

Amsterdam Noord - Mosveld 113 > vooralsnog geen aanpassingen

Amsterdam Oost - Beukenplein 8 > nieuwe tijdelijke openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 16.00 uur

Amsterdam Centrum - Roetersstraat 21 > nieuwe openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 15.00 uurUpdate: 16 maart 2020 09:15

In verband met het coronavirus houden wij u middels onze website en onze facebook pagina op de hoogte van wat dit voor invloed heeft op de Bakkerszonen.

- Al onze winkels zijn gewoon open. Op dit moment hanteren wij de gebruikelijke openingstijden. Mochten deze wijzigen, dan laten wij dat weten.

- Het horecagedeelte in de winkel op Mosveld en de Roetersstraat zijn gesloten. De winkels zelf zijn wel gewoon geopend. Take-away koffies en belegde broodje zijn verkrijgbaar. Deze mogen echter niet binnen geconsumeerd worden.

- Wij accepteren alleen nog betalingen per bankkaart. Contante betalingen worden niet geaccepteerd.

- Houd gepaste afstand in onze winkels. Op de Roetersstraat en Mosveld laten wij maximaal 5 bezoekers binnen. In de winkel op het Beukenplein maximaal 2. Doordat wij klanten zo snel mogelijk helpen hoeft u in de regel niet/ of niet heel lang buiten te wachten.

- Tevens verpakken wij zoveel mogelijk producten voor. Ook ons brood proberen wij van te voren al te snijden en te verpakken. Op deze manier kunnen wij u ook sneller van dienst zijn.

Wij hebben deze regels mede ingesteld op advies van het RIVM en doen dit zowel ter bescherming van u als van onze medewerkers. Wij hopen daarom ook op begrip en medewerking.

de Bakkerszonen
Johan Hartog en Martijn Meijer