• Voor 23:59 uur besteld, morgen vers op tafel!

Balvert & de Bakkerszonen


Graag willen wij ons voorstellen

Wij zijn Martijn Meijer en Johan Hartog, twee vrienden uit Amsterdam en allebei bakkerszonen. Het bakkersbloed stroomt al vanaf onze geboorte door onze aderen en het vak is ons met de paplepel ingegoten. In 2016 zijn wij samen de Bakkerszonen gestart. Wij staan voor puur ambacht en werken met de allerbeste grondstoffen. Met de traditionele recepten van onze vaders, onze passie en nieuwe ideeën, willen wij het ambachtelijke bakkersvak behouden voor de toekomst.

Balvert & de Bakkerszonen
De kans is groot dat je één van ons al eens gezien of gesproken hebt. Sinds juli 2023 hebben wij namelijk Bakkerij Balvert overgenomen en zijn wij hier dagelijks te vinden. Qua assortiment is er niet veel veranderd. Sterker nog, we hebben het juist uitgebreid met nog meer specialiteiten. Ondermeer ons zuurdesembrood, Hollands meergranen en onze huisgemaakte croissants hebben wij het afgelopen jaar al geïntroduceerd.

Online bestellen
Op dit moment is nog niet ons hele assortiment online te bestellen. In de loop van 2024 zullen wij de webshop uitbreiden met nog meer van onze producten. U kunt met een paar klikken een bestelling plaatsen, veilig met iDeal betalen en in Oostpoort uw bestelling ophalen.

Wij zien u graag in de winkel

Martijn Meijer en  Johan Hartog